Een mooie pvc-vloer kun je tegenwoordig overal vinden. Zo hebben grote woonwinkel ketens wel een aantal pvc vloeren waar je uit kunt kiezen. Echter is de kwaliteit niet geweldig. Het is dus een keuze die ieder voor zich moet maken. Een goedkope vloer hoeft niet per se kwalitatief slecht te zijn, je moet alleen wel een goede winkel of webwinkel vinden.

 

 

Voordeel online shoppen

Tegenwoordig wordt alles online besteld. Van eten tot kleding, het is allemaal heel normaal. Waarom zou je dan niet kiezen voor een online vloer bestellen? Pvc vloeren worden duidelijk op de foto gezet en je krijgt vaak meer specificaties over het product dan in de winkel. Je kunt ook makkelijker een vloer online zoeken als je al iets in je hoofd hebt. Je kunt de kleursoorten selecteren, de dikte in millimeters en als je er echt niet uit komt, bestaat er ook nog een klantenservice.
De klantenservice staat er ook echt voor open om jou te helpen met de keuze.

 

 

Snel thuisbezorgd

Nog een voordeel van pvc vloeren online bestellen is dat het gemakkelijk en snel bij je thuisbezorgd wordt. Dat scheelt jou of jullie dus een hoop gesjouw. Vanuit de winkel is het laten leggen altijd gigantisch duur en via webshops kan je vaak een goede deal sluiten. Het gratis laten leggen is ook vaak een reclame stunt van een webwinkel. Sla jouw voordeel er uit, het laten leggen kost toch weer een paar honderd euro extra.
Wanneer je het zelf vervoerd ben je ook niet verzekerd voor als er eventueel iets beschadigd. Al zit het heel goed verpakt, kan het toch gebeuren. Bij het thuis laten bezorgen ben je daarvoor gewoon verzekerd. Nog een voordeel van online je vloer bestellen.

 

Garantie

Bij het aanschaffen van nieuwe pvc vloeren is het van belang om te kijken wat de garantie normen zijn. Sommige webwinkels geven namelijk duidelijk aan geen garantie te geven. Alleen bij beschadiging bij levering. Mocht er dus iets niet kloppen of een stuk pvc kapot zijn, ben je dus zelfverantwoordelijk. Check dit dus goed na op het moment dat je een vloer online besteld. Overigens heb je in de winkels vaak nog minder garanties dan via webwinkels. Grote winkelketen geven aan op de bon dat het binnen 14 dagen geruild kan worden. Wanneer het beschadigd is kom je in een langdurige procedure. Dit doen ze expres zodat ze hopen dat je snel op zal geven. Het is helaas een slim trucje van grote bedrijven.
Jouw nieuwe pvc vloer online bestellen is dus de verstandigste keuze.