Het is natuurlijk een hele stap, op jezelf gaan. Van wanneer jouw ouders vaak nog deden koken, de boodschappen deden en het huis netjes hielden. Hoef jij niet meer te helpen, maar moet je het geheel zelf doen. En dat zal even wennen zijn, maar uiteindelijk is het heerlijk om op jezelf te gaan. Maar dan mag je wel jouw eigen plekke nu hebben, het wordt hoog tijd om goed na te denken over het interieur wat je gaat aanschaffen. Maar de kans is groot dat je hier allang over na had gedacht.

Een mooie bank en bijpassende kussens.

De woonkamer moet natuurlijk een knus optrekje worden. Maar hoe ga je dat regelen? Een leuke bank met bijpassende kussens doet wonderen, maar met alleen een bank ben je er nog niet. Denk bijvoorbeeld aan een leuk kleed op de grond, of juist nog een heerlijke luie stoel waar je in weg kan zakken met een goed boek. Of juist met een kop thee en een Guilty pleasure op tv. Dan kan jouw avond natuurlijk ook niet meer stuk.

De juiste verlichting.

Een aspect waar vaak te laat naar gekeken wordt, of juist te makkelijk over gedacht wordt is de binnenverlichting. Je moet in huis natuurlijk wel het juiste licht hebben zodat de sfeer die jij wilt uitstralen, geheel tot zijn recht komt. Zonde wanneer je het leuk en knus hebt ingericht maar je net iets te fel licht hebt. Dan heeft de stijl en sfeer totaal geen effect. Het licht moet niet te fel zijn, maar ook niet te zacht. Want dan zit je al snel in een donker gat, en dat is ook niet alles.

Een slaapkamer om helemaal tot rust te komen.

Niet geheel onbelangrijk, een slaapkamer waar je heerlijk tot rust kan komen. En je nu de zondag ochtenden in kan chillen zonder dat je geroepen wordt dat het onderhand wel eens tijd voor je wordt om uit bed te komen. Nee jij kan daar heerlijk in bed ontbijten en gewoon rustig wakker worden. Maar dan moet je er wel voor zorgen dat je een plek creƫert waar je goed tot rust komt natuurlijk. Een heerlijke groot bed, een zacht kleedje voor jouw voeten op te zetten. En wie weet heb jij wel de ruimte dat je jouw kledingkast in een andere kamer kan zetten en een mooie tafel vol accessoires op jouw kamer kan zetten.