De classic Fjallraven Kanken

De rugzak Fjällräven Kanken is een innovatief ontworpen rugzak die zijn oorsprong kent in 1978. Het is dan ook niet voor niets dat dit model rugzak miljoenen fans heeft van over de hele wereld. Natuurlijk zijn ze niet alleen herkenbaar door de prachtige duurzame materialen die Fjällräven gebruikt voor deze rugzak, maar de Kanken heeft ook nog eens een gebruiksvriendelijk ontwerp.

Dit maakt ze geliefd bij veel verschillende doelgroepen. Of je nu veel reist, vaak door de natuur trekt of naar school gaat, een Fjällräven Kanken is eigenlijk een onmisbare gezel tijdens allerlei avonturen. Ook de materialen waarmee deze Kanken rugzak vervaardigd is getuigen van liefde voor het product en ons milieu.

Naast het Fjällräven kanken model heeft dit merk namelijk ook de Re-Kanken uitvoering. Deze rugzak is gemaakt van gerecycled polyester. Of je nu kiest voor de traditionele Kanken rugzak van Fjällräven of het Re-Kanken model, je hoeft nooit in te leveren aan kwaliteit, duurzaamheid en comfort.

Veelzijdige en ruime Fjällräven Kanken rugzak

De Kanken is een echte klassieke rugzak welke voorzien is van een hoog draagcomfort en een prachtig strak design. Hierdoor is deze tas niet alleen geschikt voor buitenactiviteiten zoals bergbeklimmen of wandelen, maar een Fjällräven Kanken wordt ook steeds meer gebruikt door mensen die van en naar hun werkplek reizen.

Ook scholieren prijzen de Kanken om zijn hoge gebruiksgemak en slijtvaste materialen. Deze tassen zijn vervaardigd van het sterkste vinylon en is daarbij licht van gewicht. Daarnaast zijn ze bestand tegen alle invloeden van het weer zoals regen en sneeuw. Met een Fjällräven Kanken onderzoek je dus moeiteloos ruige of modderige gebieden, de inhoud van de rugzak blijft schoon en droog.

Indeling van een Fjällräven Kanken

Het hoofdvak van deze rugzak is door middel van de robuuste rits makkelijk te open. De bovenzijde van de Kanken kan vervolgens helemaal opengeklapt worden. Zo kun je niet alleen eenvoudig en snel bij je spullen, maar krijg je ook direct een goed overzicht. Aan de voorzijde van de Kanken is nog een vak met ritssluiting te vinden.

Handig om spullen in op te bergen die je tijdens je reis nodig hebt. Zo hoef je niet direct het hoofdvak van de Fjällräven Kanken te openen. Daarnaast zijn alle modellen voorzien van comfortabele schouderbanden en een handvatten. Zo kun je de Kanken niet alleen gebruiken als rugzak, maar ook als handige handtas.