Een goede schoudertas is onmisbaar voor een dagje uit of een avondje stappen. Je kunt niet zonder. Het zijn vaak veelzijdige modellen, die in vele soorten beschikbaar zijn. Ben jij ook zo een fan van schoudertassen? Wij van Pinhn wel! We zijn zo begaan in het bijhouden van de trends, dat we besloten er een blog over te schrijven. Een écht fashion item: de tas. Met een mooie tas maak je je outfit helemaal af en berg je je spullen veilig op. Net zoals met schoenen en kleding, zie je bij tassen elk seizoen nieuwe trends terugkomen. Wij hebben de tassentrends van 2018 voor jou op een rijtje gezet!

Schoudertassen trend #1 De heuptas

Hoppa! Om de heupen of in de taille. De heuptas maakte een geweldige comeback vorig jaar dankzij Gucci en Prada. Wij zijn ontzettend fan en vinden hem met name goed te combineren met een trenchcoat. Hoe combineer jij je heuptas het liefst?

Schoudertassen trend #2 De rieten tas

Vorig jaar zomer was de rieten tas al de perfecte tas om mee te nemen naar het strand. Ook kan je er perfect al je benodigdheden meezeulen naar een picknick, park of bbq. Een veelzijdige tas die lekker casual te combineren valt. Zo kan je in stijl toch een hoop spullen vervoeren.

Schoudertassen trend #3 De box bag

De box bag lijkt eerder op een soort van broodtrommel. Dat klinkt misschien niet aantrekkelijk, maar dat is een box bag zeker wel! Je kan er niet veel in vervoeren, dus perfect voor een avondje uit. Stop je telefoon en lippenstift er in en zwier over de dansvloer! Een praktische schoudertas is het niet, maar hij kan zeker niet missen in jouw garderobe, voornamelijk als je van uitgaan houdt!

Zoveel mensen, zoveel wensen

Zoals je ziet is er niet 1 soort schoudertas. Er zijn namelijk zoveel mensen, zoveeel wensen en iedereen wenst wat anders. Om er achter te komen welk soort schoudertas het beste bij je past, kijk je voornamelijk naar de outfit die je draagt. Je gaat bijvoorbeeld geen rieten schoudertas dragen met je cocktailjurkje. Of een box bag naar het strand. Kijk goed naar de gelegenheid en de kleren die je gaat dragen en kies dan als laatste je schoudertas als perfecte accessoire en aanvulling op jouw outfit! Kijk vooral online om te zien welke tassen jij leuk vindt. Zo kan je op je dooie gemakje shoppen en genieten van al het moois dat er te verkrijgen valt.