Een redelijk onbekend modemerk maar dat maakt ze zeker niet de minste, Antony Morato. Dit modemerk is in Nederland nog niet zo bekend maar in Italië, het land waar dit merk is ontstaan, is er lovend over. Het modemerk is in 2007 ontstaan en is bezig met een opmars te maken. Ze willen uiteindelijk doorbreken in de hele wereld.

Het ontstaan van Antony Morato

Antony Morato is ontstaan vanuit de gedachtegang van drie broers; Lello, Giovanni en Tania Caldarelli. De prijzen van Italiaanse mode was in 2007 abnormaal hoog. De broers vonden dit niet meer kunnen en besloten het heft in eigen hand te nemen. Ze wilde een collectie naar de markt brengen die wel de Italiaanse kwaliteit met zich meebracht maar wel betaalbaar was voor de normale consument. En met succes! Antony Morato werd met succes ontvangen in Italië en vooral de middelbare beroepsbevolking was erg blij met deze ontwikkelingen.

De 3 lijnen binnen de Antony Morato collectie

De 3 broers vonden het belangrijk dat er voor iedereen een geschikt item in de collectie van Antony Morato zit. Ze bedachten 3 lijnen om het simpel en overzichtelijk te maken. De lijnen die bestaan in deze collectie is de Black, Gold en Silver collectie. De Black-collectie richt zich vooral op de alledaagse fashion en is dus vooral casual gericht. In deze collectie vind je bijvoorbeeld stoere sneakers, leuke shirts en gave biker jacks. De Gold-collectie richt zich meer op denim, dus op spijkerstof. In deze collectie vind je onder andere de jeans terug en spijkerjasjes. Als laatste heeft Antony Morato ook nog een Silver-collectie. Deze collectie richt zich vooral op sportswear. Je kan hierbij denken aan sportieve sneakers, fijne sweat pants en hoodies.

De kwaliteit van Antony Morato

Het doel van Antony Morato was dus de kwaliteit van Italiaanse kwaliteit terugbrengen in de collectie alleen dan voor een iets schappelijkere prijs. Dit is de broers goed gelukt. De mode items zijn er net zo goed uit als alle andere italiaanse mode items. Als we spreken over de verhouding van kwaliteit en prijs heeft dit merk hier zeker een goede punten mee gescoord. Daarnaast worden alle producten van dit merk in Italië gemaakt.

Antony Morato is dus nog niet zo’n bekend merk in Nederland maar is wel aan het doorbreken. Wil jij als een van de eerste een tof mode item van hun in je kast hebben hangen, neem dan snel een kijkje op de website! We zijn in ieder geval razend enthousiast.