Het zal je gebeuren: de herfst is deze week begonnen, je wilt je kachel lekker opstarten en hij doet het niet. Dan moet je eigenlijk hals over kop om een nieuwe CV ketel. Maar dat kan lang niet iedereen zich zomaar even veroorloven. Een CV ketel huren kan dan een prima oplossing zijn. Een CV ketel huren kan tijdelijk, maar ook voor een langere tijd. Hoe je het ook regelt: met een CV ketel huren zit je er in ieder geval lekker warm bij deze herfst en winter. En dankzij een CV ketel huren kun je je spaargeld gewoon gebruiken voor, bijvoorbeeld, je wintersportvakantie.
CV ketel huren

Een CV ketel huren in plaats van kopen

Een CV ketel huren kan voor een vast bedrag per maand. Daar zitten dan ook al het onderhoud, de eventuele reparaties en de voorrijkosten bij. Je komt dan dus nooit voor verrassingen te staan. Zeker wanneer je onverwacht om een nieuwe CV ketel moet kan dat echt de perfecte oplossing zijn. Je weet immers iedere maand precies waar je aan toe bent, zonder dat je al je spaargeld hoeft in te leveren. Het huren van een CV ketel kan vaak gewoon bij een installatiebedrijf bij jou in de buurt.

Een CV ketel huren bij een lokaal bedrijf

Natuurlijk gaat je voorkeur uit naar het steunen van de lokale middenstand. Hier horen ook de installatiebedrijven in de buurt bij. Door op bovenstaande site je plaats of postcode in te vullen zie je welke bij welke bedrijven je een CV ketel huren kan. Bedrijven bij jou op het dorp, in de stad of in de gemeente. Door een lokaal bedrijf te kiezen zorg je voor werkgelegenheid in je eigen regio en je zorgt (indirect) ook voor een beter milieu. Er hoeven immers veel minder kilometers te worden afgelegd voor het onderhoud van de CV ketel.

Een CV ketel huren: maar welke kies ik dan?

Je kunt over het algemeen altijd het beste kiezen voor een HR ketel. HR staat voor Hoog Rendement. Je weet dan dat je goed zit qua verbruik van gas en stroom. Een CV ketel huren kan met verschillende aanvullende opties. Wat denk je van een slimme thermostaat of 24/7 storingsdienst? Dit zijn allemaal mogelijkheden die je erbij kunt regelen als je met een goed bedrijf te maken hebt. Je kunt deze zaken natuurlijk ook laten opnemen in de offerte die je aanvraagt voor je een beslissing neemt.