Ja, de winter komt er weer aan en dus is het echt tijd voor een nieuwe winterjas. Elke seizoenswisseling is een goede reden om weer eens naar een nieuwe jas om te kijken. Bij de Jassenboutique kun je dan echt je lol op en je hoeft er niet eens voor de deur uit. Desalniettemin vind ik het elke keer weer best lastig een jas uit te zoeken. Net als iedere vrouw stel ik best veel eisen aan dit toch wel belangrijke kledingstuk. Hoe kies je nou de juiste jas?

Koukleum

Ik ben nogal een koukleum. Dat betekent dat zodra de temperatuur maar een beetje onder de 18 graden duikt, ik mijn winterjas alweer tevoorschijn haal. Nog een paar graden lager en de sjaal en handschoenen komen alweer tevoorschijn. Tegen de tijd dat het vriest heb ik een super dikke jas aan met een al even super dikke sjaal. Je kent het wel, van die gewatteerde jassen die eigenlijk best vormeloos zijn. Dat is het probleem waar ik elke winter mee worstel. Hoe zie je er in die jassen toch nog elegant uit?

Jassenboutique: heel veel keuze

Online shoppen vind ik echt een uitkomst. Vooral omdat je gewoon veel meer keuze hebt. Ook in jassen. Een ‘echte’ winkel kan nu eenmaal niet alles neerhangen in verband met de ruimte. Ook bij Jassenboutique is de keuze dus groot en dat vind ik fantastisch. Die dikke wollen winterjassen zien er op de site gewoon heel elegant uit. En ik kan uit allerlei modellen kiezen. Voor mij moet het gewatteerd zijn, maar ben je minder gevoelig voor kou dan zie je ook wat dunnere winterjassen in de collectie. Het is heerlijk gewon langs de plaatjes te gaan en te bedenken hoe deze jas mij staat.

Zucht! De tussenjas!

Weet je wat ik nog het lastigste vind bij het shoppen naar jassen? Die tussenjas. De jas die je aan moet als het nog geen winter is, maar de zomer ook voorbij is. Of andersom natuurlijk. De jas voor van die kwakkelende temperaturen. De jas die zich moet aanpassen aan het feit dat je het het ene moment koud en het volgende warm hebt. Zoek daar maar eens de juiste jas bij. Gelukkig heb je bij Jassenboutique ook hier veel keuze in. En de jassen zijn super leuk en heel elegant. Dus te dragen bij meerdere gelegenheden. Ook nog wel een puntje want voor veel van ons ontbreekt toch echt het budget voor een hele berg jassen, hoe graag we dat ook zouden willen. Al met al denk ik dat het dit seizoen wel gaat lukken en dat ik de perfecte jas bij Jassenboutique ga vinden.