Help! Heb je weer een verjaardag die er aan komt, of een feestdag, of misschien een housewarming? Dit zijn allerlei gelegenheden waarvoor je even een cadeautje meeneemt. Meestal zijn de cadeaus heel standaard voor zo’n situatie; een plantje, bloemetje, of flesje wijn. Maar als er meerdere mensen komen wil jij niet nummer zeven zijn die met een flesje wijn uit de supermarkt aankomt! Heeft je vriend, broer of kennis iets te vieren, kijk dan even bij cadeaus voor hem en vind iets origineels. Zo kom je in ieder geval niet met hetzelfde aan!

Shoppen voor mannen versus vrouwen.

Over het algemeen krijgen vrouwen wat meer cadeaus dan mannen. Typische vrouwelijke cadeaus zijn een mooie bos bloemen, een parfum, of flesje wijn. Voor mannen zijn er minder vaak standaard opties beschikbaar, behalve de fles sterke drank. Maar mannen geven elkaar ook cadeaus, en mannen verdienen net zo veel cadeaus! Waarom is het ons maatschappelijk aangeleerd bij de eerste date bloemen of chocolade mee te nemen voor de vrouw? Tijd om voor mannen een aantal standaard cadeaus samen te stellen. Alleen…wat vinden mannen nou precies leuk?

Praktisch boven pretty

Mannen houden over het algemeen genomen vaak van handige, praktische cadeaus. Hoewel een bos bloemen zeer fijn voor het oog is, kunnen zij ook een cadeau waarderen waar ze iedere dag wat aan hebben. Denk aan kleding om naar kantoor te gaan, een mooie stropdas, vrolijke sokken, maar ook zeker chocolade of een lekker draagbaar parfum. Het staat je natuurlijk vrij te geven wat je wilt, maar wij hebben in ieder geval wat tips op een rijtje gezet. Andere praktische cadeaus zijn natuurlijk een mooi herenhorloge of een praktische handige portemonnee!
Wil je iets creatievers en heeft jouw speciale mannenvriend een baard? Kijk dan eens naar de Box Baardverzorging! Draagt jouw vriend altijd hetzelfde shirt, dan kun je gaan voor de Alan Red giftbox met 7 of 5 mooie nieuwe t-shirts erin. Leef je in en denk na over wat hij nodig kan hebben. Net verhuisd? Dan heeft hij vast een paar lekkere sloffen nodig. Gaat hij veel sporten? Misschien een sportieve pet! Is het Kerst? Dan kan je zelfs voor een jolige kersttrui bij ons terecht.

Geen tijd? Geen stress!

Als je haast hebt en geen tijd hebt om langs de winkels te slenteren, geen stress: je kunt ook gewoon op je gemak online kijken. Leef je in in de ontvanger van het cadeau, kijk naar je budget en tijd; en poef! Je cadeau ligt op de mat.
Mannen verdienen ook cadeaus. Welke geef jij?