Met de lente op komst zien we veelal gebeuren dat huizen een flink upgradet krijgen. De woonkamer wordt opnieuw ingericht, de slaapkamer krijgt een heel ander uiterlijk, misschien wordt de keuken zelfs wel verbouwd of staat er een uitbouw op de planning. De badkamer is een ruimte die helaas vaak wordt vergeten bij dit proces. Zonde eigenlijk want juist met de badkamer kun je ontzettend veel leuke kanten op. Wachten dacht je bijvoorbeeld van een sunshower of een douchegoot in plaats van zo’n saai douche putje. In deze blog lees je alles over de laatste trends rondom de badkamer die jou hopelijk inspiratie geven om deze ruimte is flink aan te pakken.

  1. Opvallend interieur

Of het nu de kachel is, een kast of een stoel in de badkamer er mag iets instaan met kleur. Een donkerblauwe kachel of een groene stoel geeft kleur aan je badkamer. We spenderen hier namelijk elke dag wel een beetje tijd. Dus waarom niet een beetje sfeer in de badkamer? Juist in deze ruimte kun je spelen met kleuren omdat de basiskleur vaak wit of beige is. Voeg een beetje kleur toe en maak het geheel wat speelser.

  1. Een doucheputje is verleden tijd

Zeker de dames onder ons herkennen het probleem van haar in het doucheputje. Vervelend, vies en het ziet er gewoon niet netjes uit. Met een douchegoot in je badkamer is dit verleden tijd. Een douchegoot is een doucheafvoer die in je vloer is verwerkt maar op een hele mooie, elegante manier. Vaak is een douchegoot rechthoekig van vorm en zijn de randen de afvoer. Ook zit er een filter in verwerkt waardoor haar en ander vuil niet meer je afvoer in kan lopen. Geen verstopte doucheputje meer!

  1. Haal het zonnetje in huis

Een sunshower is helemaal in en nog eens een top item ook. Deze douche heeft een ingebouwd infrarood licht, bij sommige soorten zelfs aangevuld met Uv-licht. Voor wie nog niet weet welke voordelen infrarood licht allemaal met zich meebrengt.. Soepelere spieren, goed tegen spierpijn, warmte, etc. En mocht je de versie hebben met Uv-licht wordt je ook nog eens bruin onder de douche. Zeg nou zelf, wie wil de douche nou niet in de badkamer hebben?

  1. Zwarte accessoires

We hadden het net al even over de witte basis kleur. Simpel maar klassiek. Wil je eens een keer echt iets anders, vervang de kranen in je badkamer door zwarte exemplaren. Dit geeft een ontzettend moderne uitstraling en een pluspunt, je ziet de kalkresten bijna niet meer zitten.

Mocht je nog meer ideeën hebben over het oppimpen van je badkamer? Laat het ons weten, we zijn erg benieuwd!