De winter is afgelopen en de lente heeft ons alweer begroet met een paar warme zonnestralen. Dat betekent ook dat de zomer in aankomst is en met de zomer in aankomst wordt het ook tijd om de tuin weer zomer klaar te maken. Dit kan zijn door weer een paar leuke bloemetjes of planten toe te voegen of je kunt grotere maatregelen neemt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een luxe veranda of een terras. Als we de weervoorspellingen mogen geloven krijgen we weer net zo mooie zomer als vorig jaar en dat betekent dat we heel wat uurtjes in de tuin kunnen gaan doorbrengen.

Een luxe veranda

Bij een veranda moet je misschien denken aan een houten stellage rondom je hele huis maar veranda’s zijn er in vele verschillende soorten, maten en materialen. Uw Verandaspecialist biedt bijvoorbeeld heel veel soorten veranda’s aan en je kan je veranda hier ook laten ontwerpen. Ieder mens heeft namelijk zijn droomhuis in gedachten en soms volstaat een standaard voorwerp daar gewoon niet in. Je wil iets creëren wat van jezelf is en jouw huis echt een droomhuis maak. Bij Uw Verandaspecialist zit je dan helemaal aan het goede adres. Dit bedrijf kijkt namelijk eerst naar jouw wensen en behoeften en dan pas naar hun zelf. Ze vinden het belangrijker dat de klant een veranda heeft waar ze echt gelukkig van worden dan dat ze iets verkopen dat eigenlijk helemaal niet match. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Op de site hebben ze opties in beeld en de meeste recente waar ze op dit moment aan werken. Het is zeker het kijken waard!

Een luxe terras

Is een veranda misschien net iets teveel maar wil je wel een mooi zitgedeelte in je tuin dan misstaan een terras ook zeker niet. Een terras is heel simpel zelf aan te leggen door een x aantal meters in de tuin te betegelen met grote tegels. Dit zorgt ervoor dat er een aparte ruimte in de tuin wordt gecreeërd. Kies meubels die voldoen aan jouw wensen en behoeften. Zorg er wel altijd voor dat het terras wordt gebouwd op de plek waar je overdag de meeste zon hebt zodat je optimaal kunt genieten van het zomers weer terwijl je op je terras zit. Er zijn vele leuke mogelijkheden maar hoe mooi zou het zijn om je eigen terras te creëren. In een andere blog vertellen we je hier graag meer over.

Heb jij zelf nog ideeën over hoe je, je tuin zomer klaar kan maken? Laat het ons weten, we horen het graag van je!