Het blijft altijd een hele klus, je verjaardag organiseren. De afgelopen 10 jaar zijn we op vakantie gegaan met de verjaardagen omdat we gewoon geen behoefte hadden aan de verplichte visites. Familie en vrienden bedoelen het natuurlijk lief maar het vele koffie zetten en taart aansnijden werd ik een beetje zat. Dit jaar werd ik 65 jaar en ik besloot toch dit jaar mijn verjaardag te vieren. Sterker nog, ik wilde een groot feest organiseren voor de verjaardag van mij en mijn man!

 

 

Tuinfeest in augustus

Wij zijn beide in augustus jarig, een tuinfeest was dus wel voordehand liggend. We besloten een DJ in te huren, een partytent neer te zetten en de catering in te schakelen. Voor de DJ moesten wij nog geluid huren, dat kon hij namelijk niet zelf meenemen op de fiets. De dj is namelijk een oud oppasjongetje van mij die heel erg goed is geworden in plaatjes draaien. Voor het geluid huren was ik snel klaar via internet. Alles werd online geregeld. Ik werd vriendelijk gebeld door het bedrijf om de regeltjes nog even door te spreken, zoals een verzekering en aansluitingen. Geluid huren is niet zo lastig maar hoe zo’n box werkt wel!

 

 

Een hele fijne avond

Achteraf kan ik niet anders zeggen dan dat wij een geweldige avond hebben gehad. We hebben 80 uitnodigingen verstuurd en het leek wel of bijna iedereen aanwezig was. De sfeer was erg prettig en de alcohol vloeide rijk. De catering had heerlijke hapjes voor ons bereid en rond 6 uur stond de BBQ aan met heerlijke stukjes vlees en spiesjes. Het vlees was van zeer goede kwaliteit. Rond 7 uur gaf mijn dochter een lange speech over ons en haar jeugd. Dit was een emotioneel moment. Ze vertelde over haar eerste keer fietsen, dat had zij teruggezien op een videoband, haar eerste schooldag en haar laatste middelbare schooldag. Na verloop van tijd begon zij over het opa en oma worden, we zijn inmiddels 3 kleinkinderen rijk en zijn bij alle geboortes braaf op de gang van het ziekenhuis gaan wachten. De belangrijke punten die mijn dochter vertelde maakte ons trots. Na de speech proostte wij nog even op het leven.
De Dj was erg enthousiast en draaide muziek uit de jaren 80 tot er met het nu. De afwisseling was vooral leuk. Het geluid huren was een goede actie geweest. Onze eigen boxjes hadden niet hetzelfde geluid kunnen produceren. Al met al een hele fijne avond, om nooit meer te vergeten.