Het is je vast en zeker niet ontgaan: de feestdagen komen eraan. December is nog maar net begonnen en overal krijg je het alweer om je oren geslingerd. Persoonlijk heb ik echt helemaal niets met Sinterklaas of kerst. Natuurlijk vind ik de extra vrije dagen helemaal niet erg, maar al die feestjes met familie hoeft voor mij niet. Tijdens de feestdagen vind je mij altijd achter mijn PC. Het is namelijk heerlijk om te gamen in deze periode van het jaar. Waarom? Dat zal ik je vandaag eens vertellen. Verder zal ik je ook nog wat tips geven als jij ook op dezelfde manier wil genieten van de feestdagen.

Voordeel van de donkere dagen

Een grote klacht tijdens de winter en dus ook de feestdagen is dat het zo snel donker wordt. Als gamer ben ik hier juist blij mee! Geen schuldgevoel meer dat ik om zes uur ‘s avonds mijn kont parkeer in mijn gamingstoel om even heerlijk te ontspannen. Dat het zo vroeg donker wordt, maakt het sociaal meer geaccepteerd dat je binnen achter de PC gaat gamen. Doe je dit in de zomer, dan kijkt iedereen je raar aan. Een ander groot voordeel van gamen tijdens de feestdagen is dat lekker je eigen gang kan gaan. Zelf game ik veel online. Het is heerlijk om met like minded mensen deze periode van het jaar te spenderen. Ik hoef me dan niet anders voor te doen. Dus ben jij een beetje gamer? Ga dan ook eens heerlijk gamen tijdens de feestdagen.

Tips om nóg lekkerder te gamen

Uiteraard helpt het ook dat ik mezelf elk jaar rond de feestdagen op iets trakteer dat te maken heeft met gamen. Zo heb ik een aantal jaar geleden mezelf een goede PC cadeau gedaan. Twee jaar geleden heb ik geïnvesteerd in een goed toetsenbord en een echte game computermuis. Vorig jaar besloot ik om mijn crappy bureaustoel te vervangen door een degelijke gamingstoel. Dit soort kleine en grote cadeautjes voor mezelf maakten de gaming ervaring echt stukken leuker en lekkerder. Daarom zijn dit ook mijn tips om nóg lekkerder te gamen tijdens de feestdagen.

Ik kan me voorstellen dat je niet de liggende gelden hebt om een luxe computer aan te schaffen. Daarentegen is een goede gamingstoel helemaal niet zo duur. Ik kan je met alle eerlijkheid vertellen dat ik echt niet meer zonder mijn gamingstoel zou willen. Niet alleen zit ik veel lekkerder te gamen, het is ook nog eens beter voor je. Veel gamers hebben last van rugklachten of gezondheidsklachten, omdat ze een slechte houding aannemen tijdens het gamen. Een goede gamingstoel kan het verschil hierin maken. Zo heb ik sinds vorig jaar geen last meer gehad van mijn rug. Dus wil jij deze feestdagen ook heerlijk gamen? Doe jezelf dan direct een degelijke gamingstoel cadeau.