Iedereen heeft een eigen stijl. Niet iedereen is heel geïnteresseerd om er in diepte op in te gaan, maar het is wel zo. Er zijn stijlen die hartstikke ver uit elkaar gaan, en stijlen die wel een beetje op elkaar lijken. Terwijl de een een elegant korset draagt, heeft de ander liever een lekker grote sweater om zich helemaal in te kunnen verstoppen. Geen stijl is fout, want het is je eigen keuze. Maar hoe kom jij erachter wat goed bij jou past? En is het misschien eens tijd om iets nieuws te proberen?

Er zijn genoeg keuzes

Je hoeft nooit te zeggen dat er een gebrek aan stijlen is, want er zijn er zat om uit te kiezen. De ene heeft een kast vol met zwarte kledingstukken, terwijl de andere juist alle kleuren van de regenboog heeft. Dat zijn natuurlijk lang niet de enige opties, er zijn er zo veel dat je ze niet eens allemaal op kunt noemen of er komt wel weer een nieuwe bij. Maar het is altijd leuk om een kijkje te nemen en je misschien af te vragen of een van die stijlen misschien wat voor jou is? Lijkt het je wel leuk om een korset te dragen, maar heb je het bijvoorbeeld nog nooit geprobeerd? Ga er dan eens voor, kijk hoe het staat en of het je bevalt, wie weet krijg jij wel een hele nieuwe look.
Korset

Je moet het zelf mooi vinden

Jouw stijl is ook precies dat, van jou. Niemand anders heeft er dus wat over te zeggen. Misschien ben je eerst een beetje nerveus omdat je niet zo goed weet hoe anderen erop zullen reageren, maar dat komt ook wel weer goed. Het is namelijk je eigen keuze, en als iemand zich daar mee gaat bemoeien, dan is het aan jou om ze gewoon te negeren of te vertellen dat jij het zo mooi vindt. Je kunt bijvoorbeeld opmerkingen krijgen, maar het zou echt zonde zijn als jij dat in de weg laat staan van dat wat jij leuk en mooi vindt.

Af en toe eens wat nieuws

Ook is het gewoon leuk om af en toe eens wat nieuws te proberen. Misschien zit je helemaal niet te wachten op een compleet nieuwe kledingstijl, maar om af en toe een dagje iets anders te proberen is toch gewoon leuk, draag eens een korset over je kleding. Of juist onder die ene jurk die je anders niet aan zou doen. Het hoeft helemaal niet permanent te zijn, maar om jezelf eens op een hele andere manier te zien dan normaal kan ook interessant zijn!