Eindelijk kunnen we weer met zijn allen naar ons werk toe gaan. Sinds kort is het advies van de overheid om thuis te werken versoepeld. Natuurlijk is het nu niet de bedoeling dat we allemaal op ons werk gaan werken. We zullen dit denk ik half-om-half gaan doen. Zelf zou ik het prettig vinden om 2 dagen op mijn werk te werken en de rest van de dagen thuis te werken. Ondertussen merk je al wel dat het veel drukker is geworden op de weg. Ik bedoel hiermee de snelwegen maar ook de fietspaden. Want wij Nederlanders zijn een fietsend volk. Wij gaan ook op de fiets veel naar ons werk toe. Misschien dat jij dat ook wilt gaan doen. Speciaal voor jou stel ik vandaag een lijst met de tien beste transportfietsen. Zo hoop ik jou te helpen met een keuze van een nieuwe transportfiets.

 

De allerbeste transportfietsen.

Ik ga hier hebben over een transportfiets heren. Dus let goed op, want dit is voor jullie belangrijke informatie. Een transportfiets is een perfecte fiets om dagelijks veel te gebruiken. Het is een stevige, duurzame fiets waar je veel spullen op mee kunt nemen. Vandaar dat ik heren transportfietsen heb gekozen om een lijst van te maken. Gazelle fietsen zoals de Gazelle PuurNL T7, PuurNL T3 en de Miss Grace zijn hele mooie fietsen om de lijst mee af te trappen. Deze fietsen vallen binnen de € 500,- tot € 700,-. Het zijn hele sterke fietsen waar je voor een lange tijd mee naar je werk kunt gaan. Je kunt ook kiezen voor een Batavus fiets. De Batavus Quip Extra cargo en de Batavus PACKD zijn beide hele goede opties voor als je veel mee wilt nemen. Wilt u fiets die tegen wind en weer buiten kan blijven staan? Kijk dan even naar de Gazelle Heavy Duty T3 of de T7.

 

Wat staat er boven op mijn lijst?

Hoop op mijn lijst staat de Gazelle PuurNL T3 Midnight transportfiets heren. Dit is een sterke en praktische fiets die jaren lang mee zal gaan. Dit model heeft niet te veel attributen, dus er kan ook veel minder stuk gaan. Je kan ook kiezen voor een Espirt C3, helaas heeft deze fiets geen rek aan de voorkant. Dit vind ik zelf erg prettig. Tot slot kan je ook kiezen voor de E-U1 N3 2021. Dit is voor wat oudere harde werker. Want deze fiets heeft elektrische accu die je helpt als je flink tegen de wind in moet rijden. Er is in ieder geval genoeg keuzen uit transportfietsen heren. Ik hoop dat ik de keuze iets makkelijker heb kunnen maken.